Construcciones i Reformes JEPAN
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
08192 SANT QUIRZE DEL VALLÈS, BARCELONA
C / MALLORCA, 27. POL.IND.CAN CANALS
TELF.: 93 722 06 29
info@construccionesjepan.com
08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona
C / Mallorca, 27. Pol. Ind. Can CanalsE-mail: info@construccionesjepan.comTELÈFON : 93 722 06 29
 

Formulari de contacte

Si desitja més informació de la nostra empresa o de qualsevol dels nostres serveis, empleni el següent formulari i un assessor es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible.


Nom *
Cognoms
NIF
Empresa
E-mail *
Telèfon *
Comentaris
* Camps obligatoris

 
 Accepto el consentiment.
   

CONSENTIMENT INFORMAT.
Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractats en un fitxer automatitzat de Construcciones i Reformes JEPAN, S.L amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de Construcciones i Reformes JEPAN, S.L., responsable del fitxer i amb domicili al carrer Mallorca, 27 · 08192 Sant Quirze del Vallès. (Barcelona) . Espanya . Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d'aquestes dades mitjançant escrit dirigit a l'adreça anteriorment citada.
En compliment del deure informació contemplat en l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Construcciones i Reformes JEPAN, S.L, amb domini d'Internet www.construccionesjepan.com, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats en la següent adreça de correu electrònic info@construccionesjepan.com